Opleidingen

* Opleiding tot Diepte Meditatie leraar [KTNO erkend]

* Opleiding tot Klankschalen Behandelaar [KTNO erkend]

* Opleiding Begeleide Meditaties met klankschalen [KTNO erkend]

 Ben je geïnteresseerd om beroepsmatig actief te worden als meditatie leraar? Of wil je leren werken met klankschalen? 

Wellicht ben je al actief als bijvoorbeeld yogaleraar, of coach, en wil je je vaardigheden uitbreiden.

Hilda Postema verzorgt al enige jaren diverse opleidingen. 

 

 

Opleiding Diepte Meditatie leraar:

Voor wie: voor iedereen die minimaal 2 jaar ervaring heeft met het beoefenen van meditatie, en minimaal een half jaar Diepte Meditatie beoefent.

Opleidingskosten:  €8500. Inclusief verblijf gedurende een interne retraite, en intern weekend Opleiding Begeleide Meditatie met Klankschalen & Klankbad, lunch ect gedurende de lesdagen, en eventueel verblijf bij het bijwonen van twee DM cursussen.

Wanneer: de opleiding wordt vaak gevolgd als individueel traject. Als je belangstelling hebt voor deze opleiding wordt er een kennismakingsafspraak met je gemaakt.

De opleiding tot Diepte Meditatie leraar wordt door Hilda Postema gegeven, sinds 2005. 

De opleiding bestaat uit 11 modulen. Tijdens deze modulen worden de vaardigheden ontwikkelt die je nodig hebt als meditatie leraar. Het is een gedegen, goed gestructureerde opleiding. Je krijgt veel begeleiding. Alle modulen staan heel specifiek uit gewerkt in manuals die per module worden uitgereikt. Zodra je een onderdeel, een module hebt bestudeerd, volgt er een supervisie sessie over het des betreffende onderdeel. In deze opleiding zit veel thuisstudie. 

Omdat het veelal een individueel traject betreft, zijn er geen vaste data van tevoren bekend voor de opleiding. De data voor de verschillende onderdelen worden in overleg vast gesteld. Thuis studie is een onderdeel van het traject. Over het algemeen doen de studenten anderhalf jaar over de opleiding. 

Na het volgen van de opleiding kan je je aansluiten bij de organisatie van Diepte Meditatie, DM Nederland. We zijn een kleinschalige organisatie. Alle leraren die daar bij aangesloten zijn, komen jaarlijks bijeen. Als leraar ben je niet gebonden aan allerlei regels. Je kunt op jouw manier de DM cursus geven.  Op de site van www.meditatiecursus-nederland.nl kun je zien welke leraren er momenteel actief zijn. 

Mocht je belangstelling hebben voor de opleiding dan kun je een overzicht van elf modulen van de opleiding toe gestuurd krijgen. Vervolgens kan er een afspraak gemaakt worden met Hilda Postema om alle in's en out's van de opleiding door te nemen.

 

 

Opleidingen met Klankschalen

Daarnaast biedt Hilda verschillende opleidingen om te leren werken met klankschalen. Uitgebreide informatie over deze opleidingen vind je op:

www.klankschalen-opleiding.nl 

Er worden twee opleidingen gegeven:

* Opleiding tot Klank Behandelaar, je leert een klankschalen massage te geven, een chakra behandeling met klankschalen te geven, en een wellness behandeling met klankschalen uit te voeren.

* Opleiding Begeleide meditaties met Klankschalen en Klankbad: je leert vier begeleide meditaties met klankschalen te geven, en je leert een Klankbad, of ook wel Klankschalen lig concert te geven.

Vragen? Ik beantwoord ze graag, bel me op telefoon nummer 0320-219204, of mail naar hildapostema@chello.nl

 

De opleidingen zijn erkend door KTNO. ( Kwaliteit toetsing natuurgerichte opleidingen)

water-boeddha.jpg